Opel Insignia OPC

Autor: Oraan Mărculescu 01 apr. 2009 Știri auto
Opel Insignia OPC

01.04.2009: UPDATE FOTO

Noi poze spion cu viitorul Opel Insignia OPC, surprins în acţiune pe Nurburgring de cei de la AutoExpress. Conform acestora, viitorul top model al gamei Insignia va fi capabil de 0-100 km/h în doar 6 secunde şi de o viteză maximă de 250 km/h. Maşina va mai beneficia, pe lângă tracţiunea integrală, de sistem de control electronic al amortizoarelor şi de jante de 19".

VEZI MAI MULTE POZE PE AUTOEXPRESS

30.03.2009: UPDATE FOTO

Britanicii de la Auto Express au reuşit să facă rost de primele poze cu noua Opel Insignia surprinsă necamuflată într-o ipostază ce pare perfectă pentru o sesiune foto oficială.

29.01.2009:

O singură poză a reuşit să ajungă pe internet, una ce pare făcută cu un telefon mobil la o prezentare internă de la Opel. Se pot observa noile detalii precum cele de la spoilerul faţă sau aripile mai mari, preluate de la conceptul GTC. În ceea ce priveşte partea tehnică, se pare că vom vedea o evoluţie a V6-ului de 2,8 litri supraalimentat, ce va dezvolta 320 CP, puşi pe şosea printr-o transmisie integrală.

Se pare că la Salonul Auto de la Geneva vom vedea un concept Opel Insignia OPC, pentru ca la Frankfurt să apară versiunea finală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide