Opel îşi extinde portofoliul cu un nou cabrio

Opel a confirmat astăzi, 25.02.2011, că va adăuga un nou model cabrio în portofoliul său, fiind programat pentru lansare în 2013.

Opel îşi extinde portofoliul cu un nou cabrio Opel îşi extinde portofoliul cu un nou cabrio

Noul Cabrio face parte din planul de investiţii de 11 miliarde de euro anunţat cu aproximativ un an în urmă şi vine după produse de succes precum Insignia, Maşina Anului 2009, Astra, câştigător al Volanului de Aur 2009, Meriva cu apreciatele sale uşi inovatoare cu deschidere inversă, viitorul Zafira, şi revoluţionarul vehicul electric Ampera.

Decapotabila va fi bazată pe arhitectura clasei compacte a Opel, ce se află la baza actualei generaţii Astra, Astra SportsTourer şi viitorului model Astra GTC. Va ajunge pe piaţă în 2013 - în acelaşi an în care Opel va lansa modelul său mic, ieşind în întâmpinarea creşterii cererii de modele adaptate la un mod de viaţă citadin şi stilat.

Ca urmare a unui parteneriat dintre management şi reprezentanţii angajaţilor din timpul restructurărilor de la fabrica Gliwice, modelul Cabrio va fi construit la fabrica ultra eficientă din Polonia, alături de actualul model Astra în cinci uşi.

"Noul decapotabil va reprezenta o contribuţie importantă la gama noastră de produse," a spus CEO-ul Opel, Nick Reilly. "Urmeză lunga tradiţie de modele Cabrio a Opel, extrem de emoţionale şi legendare, care au demonstrat un important efect de halo asupra mărcii. Cu designul său lin şi elegant, noul nostru model decapotabil va respecta aceeaşi promisiune."

Mai multe detalii, precum numele modelului, preţuri şi echipamente vor fi anunţate mai aproape de perioada lansării.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.