Opel lansează noua Corsa GS Line. Este cea mai sportivă Corsa - FOTO

Linia Corsa GS are un preţ de la 19.880 de euro în Germania.

Opel lansează noua Corsa GS Line. Este cea mai sportivă Corsa - FOTO Opel lansează noua Corsa GS Line. Este cea mai sportivă Corsa - FOTO

Descrisă drept „cea mai sportivă Corsa”, linia Corsa GS este echipată cu cel mai puternic motor disponibil în gamă, o unitate pe benzină turbo cu trei cilindri de 1,2 litri, oferită exclusiv cu o transmisie automată cu opt trepte şi tracţiune faţă.

În această configuraţie oferă 128 CP şi 230 Nm cuplu, ceea ce îi permite lui GS Line să sprinteze la 100 km / h în 8,7 secunde şi să atingă viteza de 208 km / h. Mai mult, Opel spune că modul sport standard „asigură o direcţie mai dinamică şi un răspuns mai bun al motorului.” 

Linia Corsa GS are un preţ de la 19.880 de euro în Germania. Pentru aceşti bani clienţii obţin un exterior în două tonuri, combinând o vopsea roşie cu un acoperiş negru şi capace de oglindă negre, bare de protecţie mai sportive şi elemente cromate.

În interior este dotat cu scaune sport cu cusături roşii, accente roşii pe tabloul de bord, volanul multifuncţional învelit cu oather, pedale de aluminiu şi multe altele.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.