Opel Meriva Concept

Prin noul concept Meriva, Opel prezintă un nou standard de flexibilitate pentru un monovolum, la Salonul Auto de la Geneva (6 – 16 martie).

Opel Meriva Concept Opel Meriva Concept
Viziunea viitorului monovolum de clasă mică, un segment de piaţă în care actualul model Meriva a fost lider de la lansarea sa în 2003, oferă multe avantaje în afară de noile elemente de design.

Noul concept Meriva transferă noul limbaj de design al mărcii către monovolumul de clasă mică, pentru a-l optimiza. Profilul lateral prezintă o linie curbată care imită semnul de bifare, reprezentând un element de design tipic folosit pentru conceptele GTC Coupe şi Flextreme. Deosebit de atrăgătoare este şi linia curbată a profilului geamurilor de la nivelul montantului B, care oferă o vizibilitate excelentă pasagerilor din spate.

Elementele din secţiunea spate, în special lămpile, seamănă cu cele din dotarea Insignia, noul model Opel de clasă medie
care va fi lansat în toamnă. Acoperişul monovolumului coboară lin către spate, subliniind caracterul dinamic al autovehiculului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.