Opel, obligat să recheme 210.000 de vehicule din Europa. Ce modele sunt vizate

În urma testelor s-a arătat că aşa-numitul control Lambda poate avea abateri la viteze mari.

Opel, obligat să recheme 210.000 de vehicule din Europa. Ce modele sunt vizate Opel, obligat să recheme 210.000 de vehicule din Europa. Ce modele sunt vizate

Autoritatea germană de reglementare în domeniul automobilelor a ordonat companiei Opel să recheme în service o parte din automobilele pe benzină produse între 2018 şi 2019, deoarece acestea depăşesc limitele de emisii, raportează europe.autonews.com.

Sunt vizate modelele Adam şi Corsa. Rechemarea afectează 210.000 de vehicule din Europa, dintre care 54.000 se află în Germania.

În urma testelor s-a arătat că aşa-numitul control Lambda la unele modele Adam şi Corsa fabricate în 2018 şi 2019 poate avea abateri la viteze mari.

Asta înseamnă că maşinile care circulă peste 50.000 de kilometri ar putea depăşi nivelul admis al emisiilor pe parcursul duratei lor de viaţă.

Opel a început să informeze clienţii încă de acum două luni. Aceştia sunt chemaţi la service pentru actualizarea softurilor. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.