Opel - oferta în septembrie

Modelele Opel vor beneficia de reduceri importante până la 25 septembrie, având preţuri cu TVA începând de la 8.450 de euro.

Opel - oferta în septembrie Opel - oferta în septembrie

Cel mai mic model de la Opel, Corsa, vine cu un preţ de 8.450 de euro incluzând TVA-ul şi prima de casare. Pentru aceşti bani Corsa vine dotat cu aer condiţionat, ABS, dublu airbag şi radio CD. Următorul model în ierarhia preţurilor mici este Astra Classic, model care voferă aer condiţionat, dublu airbag, închidere centralizată şi costă 9.800 de euro, preţ tot cu TVA şi prima de casare inclusă.

Astra H Enjoy porneşte de la 12.495 de euro şi aduce climatizarea electronică, volanul acoperit în piele cu comenzi audio şi 4 airbag-uri. Aflată pe ultima sută de metri, Opel Vectra beneficiază de o reducere de 4.000 de euro, iar SUV-ul Antara este mai accesibil cu 3.200 de euro. În segmentul MPV, Meriva şi Zafira se laudă cu preţuri de 11.120 de eruo, respectiv 15.100 de euro.

Oferta este valabilă până la 25 septembrie şi este valabilă în limita stocului disponibil.

VEZI TOATE ANUNTURILE OPEL

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.