Opel - planuri mari de viitor

Opel intenţionează să îşi remanieze complet gama de automobile prin lansarea a 20 de modele noi în următorii patru ani.

Opel - planuri mari de viitor Opel - planuri mari de viitor
Opel este în căutarea cotei de piaţî pierdute şi pentru asta germanii sunt dispuşi să investească serios şi să scoată noi modele pe bandă rulantă. Conform lui Carl Peter Forster, şeful G.M. Europa, în marca Opel se vor injecta fonduri de 9 miliarde de euro şi se vor lansa 20 de modele noi, în următorii 4 ani.

Balul lansărilor este deschis de Opel Insignia, urmând ca în prima parte a anului viitor să apară MPV-ul Meriva, viitoarea generaţie Astra în toamna lui 2009, Zafira în 2010 şi următoarea Corsa în 2011. Aceste modele vor apărea în mai multe versiuni, de aici rezultând cifra de 20 de noutăţi viitoare. Insignia va exista şi sub formă de coupe şi wagon.

Opel Tigra
va fi unul din modelele care nu va beneficia de o continuare în viitor, urmând să fie lansat un alt CC pe platforma lui Corsa. Acelaşi model de clasă mică va reprezenta baza şi pentru un viitor crossover, pe lângă actualul Antara.

În viitor se prefigurează şi o abordare ecologistă, Opel urmând să dezvolte alternative hibride pentru majoritatea modelelor şi lucrează activ împreună cu Chevrolet la elaborarea lui Chevrolet Volt, platformă ce ar putea fi împrumutată şi mărcii germane.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.