Opel retrage 872 de automobile uzate

Autor: Cosmin Iordache 21 mart. 2008 Știri auto
Opel retrage 872 de automobile uzate

Campania „EcoFLEX Astra Classic” a început pe 1 Octombrie 2007 şi până la jumătatea lui martie 2008 au fost casate şi retrase din circulaţie 872 de autoturime uzate. Această campanie este independentă de programul „Prima de casare”, Campania „EcoFLEX Astra Classic” fiind organizată şi finanţată 100% de General Motors.

Campania urma să se încheie pe 31 decembrie 2007, însă datorită succesului înregistrat, în luna ianuarie, General Motors a decis să o prelungească până la 31 Martie 2008. Prin această campanie, modelul Opel Astra Classic poate fi achiziţionat cu un discount suplimentar de 850 EURO (din preţul recomandat) faţă de oferta iniţială dacă persoana fizică sau juridică dovedeşte că a predat spre distrugere autovehicolul uzat alfat în proprietate, unui agent autorizat să preia autovehicule uzate, după care l-a radiat din circulaţie.

Campania se derulează în cadrul reţelei de distribuitori autorizaţi Opel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide