Opel retrage 872 de automobile uzate

Opel a retras din circulaţie, prin campania "EcoFLEX Astra Classic" 872 de automobile noi, aducându-şi astfel aportul la înnoirea parcului auto.

Opel retrage 872 de automobile uzate Opel retrage 872 de automobile uzate

Campania „EcoFLEX Astra Classic” a început pe 1 Octombrie 2007 şi până la jumătatea lui martie 2008 au fost casate şi retrase din circulaţie 872 de autoturime uzate. Această campanie este independentă de programul „Prima de casare”, Campania „EcoFLEX Astra Classic” fiind organizată şi finanţată 100% de General Motors.

Campania urma să se încheie pe 31 decembrie 2007, însă datorită succesului înregistrat, în luna ianuarie, General Motors a decis să o prelungească până la 31 Martie 2008. Prin această campanie, modelul Opel Astra Classic poate fi achiziţionat cu un discount suplimentar de 850 EURO (din preţul recomandat) faţă de oferta iniţială dacă persoana fizică sau juridică dovedeşte că a predat spre distrugere autovehicolul uzat alfat în proprietate, unui agent autorizat să preia autovehicule uzate, după care l-a radiat din circulaţie.

Campania se derulează în cadrul reţelei de distribuitori autorizaţi Opel.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.