Opel România intră în parteneriat cu F.C. Petrolul Ploieşti

Sigla brandului german va fi prezentă pe echipamentul oficial al echipei Petrolul Ploieşti ca fructificare a unui parteneriat de imagine.

Opel România intră în parteneriat cu F.C. Petrolul Ploieşti Opel România intră în parteneriat cu F.C. Petrolul Ploieşti

Perioada de transferuri din iarnă a adus echipei de fotbal Petrolul atât mutarea sezonului, prin revenirea lui Adrian Mutu în campionatul intern, dar şi o altă colaborare de valoare: Opel ca partener principal

Înţelegerea presupune inscripţionarea echipamentului cu emblema producătorului din Russelsheim, "fulgerul" fiind prezent ca logo principal.

Ca şi în cazul altor cluburi europene de fotbal pe care le susţine, Opel devine coechipier al Petrolul ca urmare a identificării de valori comune, pentru a puncta nivelul de performanţă ce caracterizează ambele organizaţii, fiecare în domeniul său de acţiune.

"Atât Opel, cât şi Petrolul Ploieşti reprezintă exemple de profesionalism şi determinare, dar şi dovezi ale capacităţii de a trece peste obstacole şi a reveni în forţă", explică una din motivaţiile parteneriatului Cristian Milea, Opel România Country Director.

Brandul auto nu este străin de colaborările din fotbal, Opel cunoscând o revenire în acest domeniu în ultimii doi ani. În campionatul german, Opel este partenerul campioanei en titre Borussia Dortmund, dar şi al ocupantei locului doi în actuala ediţie a competiţiei (etapa a 17-a), Bayer 04 Leverkusen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.