Opel România şi Mihai Leu extind parteneriatul pentru Super Rally 2019

Opel România şi Mihai Leu anunţă un nou parteneriat pentru anul 2019.

Opel România şi Mihai Leu extind parteneriatul pentru Super Rally 2019 Opel România şi Mihai Leu extind parteneriatul pentru Super Rally 2019

Opel România şi Mihai Leu anunţă un nou parteneriat, extinzând colaborarea pentru al patrulea an consecutiv. Prin acest parteneriat Opel susţine toate cele patru etape ale Campionatului Naţional de Super Rally şi etapa CNVC de la Braşov, Trofeul Opel.

Mihai Leu, primul roman campion mondial la box profesionist şi campion naţional în diverse competiţii automobilistice, este unul dintre cei mai importanţi promotori ai sportului cu motor din România.

Organizatorul anunţă o nouă etapă pentru 2019, cea de la Mangalia, care va deschide sezonul 2019. Finala de la Bucureşti va avea un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat faţă de cel ales în 2018. Ediţia din 2019 introduce şi o nouă clasă. Aceasta va aduce în competiţie automobilele istorice.

Calendar CN Super Rally 2019

10-11 mai                    etapa I Mangalia

14-15 iunie                  etapa II Târgu Mureş

13-14 septembrie        etapa III Craiova

25-26 octombrie          etapa IV Bucureşti

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.