Opel România şi Mihai Leu extind parteneriatul pentru Super Rally 2019

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2019 Știri auto
Opel România şi Mihai Leu extind parteneriatul pentru Super Rally 2019

Opel România şi Mihai Leu anunţă un nou parteneriat, extinzând colaborarea pentru al patrulea an consecutiv. Prin acest parteneriat Opel susţine toate cele patru etape ale Campionatului Naţional de Super Rally şi etapa CNVC de la Braşov, Trofeul Opel.

Mihai Leu, primul roman campion mondial la box profesionist şi campion naţional în diverse competiţii automobilistice, este unul dintre cei mai importanţi promotori ai sportului cu motor din România.

Organizatorul anunţă o nouă etapă pentru 2019, cea de la Mangalia, care va deschide sezonul 2019. Finala de la Bucureşti va avea un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat faţă de cel ales în 2018. Ediţia din 2019 introduce şi o nouă clasă. Aceasta va aduce în competiţie automobilele istorice.

Calendar CN Super Rally 2019

10-11 mai                    etapa I Mangalia

14-15 iunie                  etapa II Târgu Mureş

13-14 septembrie        etapa III Craiova

25-26 octombrie          etapa IV Bucureşti

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide