“Opel te prinde bine” cu câte 2.000 RON!

Lucian Ungureanu şi Andrei Scripa au participat la concursul organizat de Opel, şi-au ales maşina preferată şi au câştigat câte 2.000 RON.

“Opel te prinde bine” cu câte 2.000 RON! “Opel te prinde bine” cu câte 2.000 RON!

Concursul demarat de ProMotor şi Opel cu ocazia recent încheiatul Salon Auto de la Frankfurt a ajuns la final. Internauţii care au intrat în aplicaţia facebook "Opel te prinde bine" şi-au putut alege câte un model dintre 'vedetele' motorizate din acest an (Ampera, Astra GTC, Zafira şi Combo) şi au intrat în cursa pentru cele 2 premii în valoare de 4.000 RON.

Lucian Ungureanu şi Andrei Scripa, cei doi câştigători ai concursului, au arătat că nu contează dacă nu poţi merge la Frankfurt, atât timp cât Opel îţi aduce Salonul Auto la tine prin intermediul facebook.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.