Opel Tigra Soft Top

În condiţiile în care moda astăzi aparţine modelelor cu acoperiş rigid, Opel prezintă pentru Tigra o versiune cu un soft-top şic de un roşu Bordeaux atrăgător. Dar înşelător.

Opel Tigra Soft Top Opel Tigra Soft Top
Opel Tigra IllusionPentru că acel soft top la prima vedere, este un hard top obişnuit îmbrăcat în pânză, dându-i un aspect original. Denumită "Illusion", noua versiune este dotată în standard cu piele, scaune încălzite, aer condiţionat, mp3, computer de bord, pedale sport din aluminiu, centuri de siguranţă colorate şi jante de 17 inch. Ediţia specială "Endless Summer" va avea toate aceste dotări însă nu va fi dotată cu hard top-ul acoperit de material textil.

Clienţii vor putea alege între un motor de 1,4 litri şi 90 CP şi un 1,8 litri de 125 CP, ambele pe benzină, cuplate la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Versiunea 1,4 TWINPORT poate fi combinată şi cu o cutie de viteze automată Easytronic cu cinci trepte. Precum modelul normal, trecerea de la coupe la cabrio la noul Illusion se face în aproximativ 18 secunde. Lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.