Opel Vectra

Opel şi sora sa Vauxhall au de gând să renunţe la actualul nume Vectra în favoarea lui Isignia, denumirea unui concept exclusiv prezentat acum patru ani. Primele poze cu interiorul.

Opel Vectra Opel Vectra
Dacă deja ştim că viitoarea generaţie Vectra se va baza ca design exterior pe Grand Turismo Concept, prezentat în această primăvară la Geneva, interiorul noului model va prelua aproape integral interiorul acestuia. Potrivit pozelor publicate de cei de la CarMagazine, desenul planşei de bord este apropae identic cu cel al prototipului, pastrându-se de la forma schimbătorului până la modelul instrumentelor.

Primele informaţii le-am prezentat deja aici, putând confirma acum că noul model va reprezenta un model de cotitură în gama Opel, mai ales în privinţa designului exterior, noul model urmând a fi mult mai dinamic, o caracteristică tot mai atrăgătoare pentru toţi constructorii. Noua generaţie va creşte în dimensiuni, până la o lungime de 4,8 metri, ce se va traduce într-un spaţiu mărit pentru pasageri dar şi pentru bagajele acestora. Chiar dacă lansarea era iniţial programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt, Opel o întârzie puţin şi va prezenta publicului noul model abia la următorul eveniment automobilistic important, show-ul de la Geneva de la începutul anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.