Opel Zafira Facelift

Cu mici retuşări necesare pentru o impulsiona vânzările, Opel Zafira beneficieaza de un mic facelift compus din modificări de ordin estetic minime.

Opel Zafira Facelift Opel Zafira Facelift
Deşi momentan toată atenţia lumii auto este îndreptată spre Salonul Auto de la Los Angeles, Opel prezintă în Europa noul Opel Zafira Facelift, ce va fi dezvelit oficial în faţa publicului de la Bologna Motor Show din Italia pe 7 decembrie.

Opel Zafira facelif interiorSchimbările se regăsesc în spoilere, blocurile optice spate, în timp ce în interior pasagerii se bucură de o atmosferă nouă, mai calitativă. Pe partea tehnică, Opel Zafira primeşte acum un motor optimizat pe benzină Twinport Ecotec de 1,6 litri şi 115 CP. Vechile motoare diesel 1,9 CDTI de 100 şi 120 CP sunt înlocuite cu unele common-rail turbo diesel CDTI de 1,7 litri ce dezvoltă 110 şi 125 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.