Operaţiunea iPhone: “să fie negru mat, nu lucios!” (ANCHETĂ REVOLTĂTOARE)

Autor: Alexandru Banu 17 mai 2017 Știri auto
Operaţiunea iPhone: “să fie negru mat, nu lucios!” (ANCHETĂ REVOLTĂTOARE)

Deşi avem numai Dacii şi BMW-uri în cap, nu putem fi autişti când se întâmplă fenomene ireale în ţara asta. Aşa cum urlăm de durere că nu avem drumuri, aşa trebuie să ne revolte motivul pentru care nu le avem. Pagube una câte una, adunate, aduc pierderi enorme unei ţări într-un colaps latent. Când aceste combinaţii acoperite legal apar zilnic, rezultă că banii se adună de la Noi la Ei şi aproape 0 în sens invers.

În 2017, când un smartphone de 1.000-1.200 de lei e capabil să facă tot, indiferent că e Huawei, HTC sau Samsung, indiferent că e un model lansat azi sau acum un an, autorităţile din toată ţara pretind cel mai bun smartphone posibil. Ceva de la 2.000 – 2.500 de lei în sus. Altfel nu pot lucra, altfel nu pot controla, altfel le vine să-şi ia câmpii de ciudă că sunt angajaţi în condiţii de lumea a treia.

Suntem la coada clasamentului european, însă nişte bani de un iPhone tot avem.

Vă invităm să citiţi cu responsabilitatea unui alegător într-o democraţie, de la prima la ultima literă, ancheta Gândul.info despre cum şi-au luat autorităţile nu iPhone-uri, ci iPhone-uri roz, negru mat sau Plus , cu 32 sau 64 GB. Normal că-n Peştişani nu poţi fără iPhone.

IATĂ AICI ANCHETA CU BANII PE CARE I-AU DAT AUTORITĂŢILE PE IPHONE-URI ŞI PRETENŢIILE DE DOMNIŞOARĂ LA CUMPĂRARE

Sursă: Gândul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide