Oprah a dat cadou noul Volkswagen Beetle!

Iată ce efect a produs asupra celor 275 de specatotori norocoşi cadoul făcut de Oprah: viitoarea generaţie VW Beetle. Nebunie!

De ce are aşa de mare succes emisiunea lui Oprah, una dintre cele mai bogate femei din lume şi care are o emisiune adulată de milioane de americani? Pentru că vedeta le face surprize permanent celor din public, oferindu-le diverse cadouri.

Iată că ultima rundă reprezintă o mare surpriză pentru lumea auto, dar şi un pas inteligent făcut de departamentul de marketing Volkswagen USA. În emisiunea ei, Oprah le-a devăluit celor din studio şi telespectatorilor un mic preview al viitoarei generaţii Volkswagen Beetle.

Mai exact, silueta maşinii, ascunsă de un paravan de privirile indiscrete, cei de la Volkswagen încercând să păstreze cât mai bine secretul referitor la cum va arăta noul VW Beetle. Din moment ce Oprah este un adevărat fan al actualei generaţii Volkswagen Beetle, vedetei nu i-a fost greu să îi convingă pe cei de la Volkswagen USA să facă acest lucru în emisiunea ei.

Dar surpriza cea mare vine de-abia acum: toţi cei 275 de spectatori aflaţi în studio vor primi câte un exemplar din noul Volkswagen Beetle! Practic, oamenii au primit câte o cheie-metaforă a viitoarei maşini, pe care nici măcar nu pot să o vadă sau să o atingă până la lansarea oficială a modelului.

Cu alte cuvinte, pentru 275 de americani norocoşi, Moş Crăciun a venit mai repede şi foarte bogat în acest an. Nu ne miră, după ce Volkswagen a anunţat că intenţionează să cheltuiască în următorii 5 ani peste 50 de miliarde de euro.

Ceea ce înseamnă peste 80 de miliarde USD - în condiţiile în care cele 275 de maşini VW Beetle date cadou în emisiunea lui Oprah ar costa compania circa 2,7 milioane USD, credem că vorbim de un efort justificat pentru a cuceri piaţa americană, în primul rând prin imagine.

CREZI CĂ OPRAH A EXAGERAT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.