Opţiunea asta costă sute de euro pe maşinile noi

Autor: Alexandru Banu 02 mart. 2018 Știri auto
Opţiunea asta costă sute de euro pe maşinile noi

Nu ştim cum gândiţi voi, dar noi vrem să fim responsabili. Să nu ne mai scărpinăm cu mâna stânga la parietalul dreapta. Adică să fim cu ochii la drum şi cu mâinile pe volan. Ţine-ţi mâinile acasă, zise ea! Nu despre asta e vorba. Suntem cuminţi azi şi vorbim despre educaţie în trafic. Nu vorbi la telefonul mobil fără handsfree, spun legile. Altfel, iei amendă, dar cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla e că poţi să mori.

Handsfree nu înseamnă neapărat căştile alea de te fac să arăţi ca Robocop. Nu! E tehnologia care-ţi permite să vorbeşti la telefon fără mâini. E ca mersul pe bicicletă. Fără mâini. Producătorii de azi ne ştiu dependenţi de telefoane şi ne bagă adiţionale la opţionale dacă vrem să fim în limitele legii. Vrei bluetooth ca să-ţi auzi interlocutorii prin boxe, atunci plăteşti. Vrei să stai cu mâinile pe volan şi să răspunzi cu un deget direct de pe volan, plăteşti. Aşa cum amenda costă, aşa costă şi evitarea ei.

Primul rival european adevărat pentru Tesla (video)

Pentru asta există chinezii şi al lor aliexpress. Ca să cauţi pe el device-uri înlocuitoare ale unora pe care producătorii de maşini ţi le suprataxează la cumpărare. Acest bluetooth cu 4.8 stele din 5 prin care vorbeşti la telefon direct în boxele maşinii şi redai muzica din telefon, costă 14 dolari. Conectezi telefonul la device, device-ul la sistemul audio al maşinii şi te-ai dus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide