Opulenţă rusească: BMW X5M aurit

Un rus pentru care banii nu reprezintă o problemă şi-a acoperit întreg BMW-ul X5M... în aur. Vedeţi în materialul video ce a ieşit.

Poate pentru foarte multă lume deţinerea unui inel sau chiar lănţisor de aur este ca şi îndeplinirea unui vis frumos, dar ce ziceţi de un BMW X5 complet îmbrăcat în aur. Un om din Rusia, probabil ca să schimbe peisajul, s-a gândit că ar fi oportun să-şi vopsească maşina ... în aur, mai bine zis să o acopere cu aur. Aşa împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură, maşina are o "vopsea" nouă şi cu siguranţă trecătorii vor întoarce capul după el.

Pentru a vedea ce a ieşit, cel mai bine urmăriţi materialul video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.