„Ora de Educaţie Rutieră” se va ţine în 10 licee din Bucureşti

“Ora de Educaţie Rutieră la Liceu” se adresează adolescenţilor de clasele a XI-a şi a XII-a

„Ora de Educaţie Rutieră” se va ţine în 10 licee din Bucureşti „Ora de Educaţie Rutieră” se va ţine în 10 licee din Bucureşti

“Ora de Educaţie Rutieră la Liceu” se adresează adolescenţilor de clasele a XI-a şi a XII-a, care urmează să îşi ia permisul de conducere. Astfel, în perioada 21 noiembrie – 5 decembrie se desfăşoară prima ediţie a proiectului în 10 licee din Bucureşti.  

În cadrul orelor elevii vor interacţiona cu diferiţi reprezentanţi ai instituţiilor direct responsabile de siguranţa în trafic, printre care amintim Poliţia Română, ISU, dar şi cu psihologul proiectului Mirela Stefănescu, cât şi cu pilotul Adrian Grigore & invitaţii săi: Dani Oţil, Ana Maria Brânză, Micutzu şi LikeCreata.

La sfârşitul workshop-ului, elevii vor primii indicaţii privind şofatul de la pilotului Adrian Grigore care le va exemplifica elemente de bază ce ţin de siguranţa condusului, respectiv poziţia corectă la volan, circulaţia corectă a mâinilor pe volan, precum şi prezentarea sistemelor de siguranţă pasive şi active ale maşinii.

Liceele participante la proiectul “Ora de Educaţie Rutieră la Liceu” sunt: Liceul Miguel Cervantes, Colegiul Naţional Matei Basarab, Liceul Jean Monnet, Liceul Elena Cuza, Colegiul Naţional Spiru Haret, Liceul Economic Nicolae Kretzulescu, Liceul Eugen Lovinescu, Colegiul Naţional Mihai Viteazul, Liceul A.I.Cuza şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moţoc.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.