Oraşul care începând din 1 aprilie 2019 interzice circulaţia maşinilor cu motoare diesel Euro 4

Autor: Marius Vișan 01 apr. 2019 Știri auto
Oraşul care începând din 1 aprilie 2019 interzice circulaţia maşinilor cu motoare diesel Euro 4

Oraşul german Stuttgart, locul unde se află sediile principale ale mărcilor Mercedes-Benz şi Porsche, va interzice vehiculele cu motoare diesel Euro 4 începând cu 1 aprilie, scrie autonews.com.

Interdicţia se va aplica şi proprietarilor de maşini care trăiesc în oraş, şi nu doar celor care îl tranzitează.

Oficialii oraşului Stuttgart au declarat că va interzice vehiculelor cu motoare Euro 4 să fie conduse sau parchate în oraş, cu excepţia cazului în care li se va acorda o excepţie din partea autorităţilor.

Vehiculele cu motoare conforme standardului emisiilor Euro 5 nu vor fi afectate în momentul de faţă, însă decizia s-ar putea schimba după examinarea rezultatelor emisiilor care se va face la mijlocul anului 2019, a spus un oficial al oraşului Stuttgart.

Cea mai înaltă instanţă administrativă din Germania a decis în luna februarie a anului trecut că interzicerea autoturismelor diesel este permisă în mod legal.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide