Oraşul care începând din 1 aprilie 2019 interzice circulaţia maşinilor cu motoare diesel Euro 4

Interdicţia se va aplica şi proprietarilor de maşini care trăiesc în oraş, şi nu doar celor care îl tranzitează.

Oraşul care începând din 1 aprilie 2019 interzice circulaţia maşinilor cu motoare diesel Euro 4 Oraşul care începând din 1 aprilie 2019 interzice circulaţia maşinilor cu motoare diesel Euro 4

Oraşul german Stuttgart, locul unde se află sediile principale ale mărcilor Mercedes-Benz şi Porsche, va interzice vehiculele cu motoare diesel Euro 4 începând cu 1 aprilie, scrie autonews.com.

Interdicţia se va aplica şi proprietarilor de maşini care trăiesc în oraş, şi nu doar celor care îl tranzitează.

Oficialii oraşului Stuttgart au declarat că va interzice vehiculelor cu motoare Euro 4 să fie conduse sau parchate în oraş, cu excepţia cazului în care li se va acorda o excepţie din partea autorităţilor.

Vehiculele cu motoare conforme standardului emisiilor Euro 5 nu vor fi afectate în momentul de faţă, însă decizia s-ar putea schimba după examinarea rezultatelor emisiilor care se va face la mijlocul anului 2019, a spus un oficial al oraşului Stuttgart.

Cea mai înaltă instanţă administrativă din Germania a decis în luna februarie a anului trecut că interzicerea autoturismelor diesel este permisă în mod legal.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.