Oraşul din România unde se lansează Taxify cu preţuri imbatabile: 0,9 lei/km, 4 lei cursă minimă

Şoferii parteneri nu vor fi afectaţi de aceste reduceri

Oraşul din România unde se lansează Taxify cu preţuri imbatabile: 0,9 lei/km, 4 lei cursă minimă Oraşul din România unde se lansează Taxify cu preţuri imbatabile: 0,9 lei/km, 4 lei cursă minimă

Din octombrie Taxify şi-a lansat serviciile în Timişoara. Este al treilea oraş din România în care este disponibil, după Bucureşti, operaţional din 2016, şi Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018. 

Astfel, călătoriile vor costa doar 0,9 lei/km începând din 31 octombrie în Timişoara. Săptămâna aceasta toţi pasagerii din acest oraş pot profita de cele mai bune tarife pentru cursele cu Taxify, toate cu 50% mai mici. Astfel, cursa minimă devine 4 lei şi tariful per minut va fi de doar 0,15 lei.

Şoferii parteneri nu vor fi afectaţi de aceste reduceri. Compania acoperă în totalitate această reducere de tarif, astfel încât câştigurile partenerilor să nu scadă în niciun fel.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.