Orchestra Focus

Sau cel puţin din componente ce pot deveni aşa ceva? Doi americani au creat din piese de Ford Focus instrumente muzicale, în cadrul unei campanii publicitare ce va debuta la începtul lui februarie.

Orchestra Focus Orchestra Focus
Doi compozitori din Statele Unite ale Americii au transformat 21 de componente folosite la asamblarea unui Ford Focus în instrumente muzicale cu scopul de a le folosi în ultima campanie de promovare din Marea Britanie, ce va dubuta la ITV pe 4 Februarie.

Craig Richey şi Bill Milbrodt au asamblat o orchestră de 31 de intrumente realizate în întregime din componente ale unui Ford Focus, cel mai impresionant lucru fiind faptul că la acestea s-a putut şi cânta coloana sonoră a viitoarei campanii publicitare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.