ORIBIL: în China, sexul vinde… maşini Volkswagen

Autor: Oraan Mărculescu 03 sept. 2011 Știri auto

Oare ce modele din gama actuală Volkswagen am putea spune că sunt sexy? Probabil veţi fi de acord cu mină că foarte puţine, noua direcţie de design punând accentul pe seriozitate. Lucru valabil şi pe piaţa chineză, unde noul stil pătrăţos VW a prins foarte bine.

Fetele in bikini ar trebui sa creasca vanzarile Volkswagen in China...

Totuşi, un dealer Volkswagen din oraşul Daqing (provincia Heilongjiang) a venit cu ideea de a apela la figurile feminine pentru a face maşinile şi mai atractive. Aşa încât a realizat un shooting foto cu mai multe manechine îmbrăcate sumar.

Se pare, însă, că spiritele (şi fetele) s-au încins, iar shootingul sexy s-a transformat destul de rapid într-un erotic, unele dintre manechine „dând jos textila” şi arătându-şi „airbagurile” şi alte părţi intime, la fel cum se întâmplă în revistele pentru bărbaţi.

Jos textila! Orice pentru Volkswagen?!

Vestea şi imaginile au făcut înconjurul nu doar al Chinei, ci al mapamondului, deci putem spune că dealerul respectiv şi-a asigurat mai multă reclamă decât avea nevoie. Însă nu una pozitivă, deoarece unele surse afirmă că oficialii germani nu au apreciat această strategie de marketing a dealerului chinez.

Nu ştim care au fost urmările, nici în ce priveşte relaţia Germania-China, nici în privinţa creşterii vânzărilor dealerului respectiv.

Ştim, însă, că reacţiile voastre nu se vor lăsa aşteptate

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide