ORIBIL: în China, sexul vinde... maşini Volkswagen

Volkswagen se vinde bine cam peste tot în lume, lucru evident şi în China. Totuşi, un dealer chinez s-a gândit să pună puţină sare şi piper, pe principiul ”sexul vinde” apelând la nişte fotomodele în bikini. Sau chiar mai puţin...

ORIBIL: în China, sexul vinde... maşini Volkswagen ORIBIL: în China, sexul vinde... maşini Volkswagen

Oare ce modele din gama actuală Volkswagen am putea spune că sunt sexy? Probabil veţi fi de acord cu mină că foarte puţine, noua direcţie de design punând accentul pe seriozitate. Lucru valabil şi pe piaţa chineză, unde noul stil pătrăţos VW a prins foarte bine.

Totuşi, un dealer Volkswagen din oraşul Daqing (provincia Heilongjiang) a venit cu ideea de a apela la figurile feminine pentru a face maşinile şi mai atractive. Aşa încât a realizat un shooting foto cu mai multe manechine îmbrăcate sumar.

Se pare, însă, că spiritele (şi fetele) s-au încins, iar shootingul sexy s-a transformat destul de rapid într-un erotic, unele dintre manechine "dând jos textila" şi arătându-şi "airbagurile" şi alte părţi intime, la fel cum se întâmplă în revistele pentru bărbaţi.

Vestea şi imaginile au făcut înconjurul nu doar al Chinei, ci al mapamondului, deci putem spune că dealerul respectiv şi-a asigurat mai multă reclamă decât avea nevoie. Însă nu una pozitivă, deoarece unele surse afirmă că oficialii germani nu au apreciat această strategie de marketing a dealerului chinez.

Nu ştim care au fost urmările, nici în ce priveşte relaţia Germania-China, nici în privinţa creşterii vânzărilor dealerului respectiv.

Ştim, însă, că reacţiile voastre nu se vor lăsa aşteptate

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.