Oricât de şmecher crezi că eşti, tot nu te pui cu degetul legii al poliţistului. VIDEO

Undeva, pe o autostradă aglomerată din America, un şofer încearcă să scape de coadă pe banda de urgenţă. Evident, nu are voie să facă asta, aşa că nu durează mult până când e pus faţă în faţă cu degetul legii.

Oricât de şmecher crezi că eşti, tot nu te pui cu degetul legii al poliţistului. VIDEO Oricât de şmecher crezi că eşti, tot nu te pui cu degetul legii al poliţistului. VIDEO

Chiar dacă în America există o mentalitate care favorizează uzul armelor de foc la cel mai mic incident, poliţistul de mai jos ne demonstrează că e suficient să ai un deget ca să pui în aplicare legea.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.