Orice proprietar de maşină va putea să intre în program

Maşina de făcut bani

Orice proprietar de maşină va putea să intre în program Orice proprietar de maşină va putea să intre în program

Gigantul american General Motors are în plan să lanseze în această vară un proiect-pilot care le va permite proprietarilor de maşini să-şi închirieze maşinile atunci când nu le folosesc, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discuţiilor.

Testele vor începe în câteva luni prin intermediul diviziei Maven a GM. Proprietarii de autoturisme GM îşi vor putea lista vehiculele pe platforma de car sharing Maven pentru a le putea închiria către alţi şoferi, veniturile urmând să fie împărţite cu GM.

Proiectul pilot va fi transformat într-un business separat dacă va avea succes, ca parte a eforturilor GM de a se transforma dintr-un furnizor de vehicule într-unul de mobilitate.

Până acum, Maven oferea spre închiriere maşini deţinute de GM. Alte companii oferă deja servicii similare, două dintre cele mai mari nume fiind start-up-urile Turo şi Getaround.

Teoretic, în acest tip de business ar putea intra orice producător mediind contractul dintre comodant şi comodatar sau direct proprietarii printr-o aplicaţie de tip Airbnb. 

Sursă ZF.ro

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.