Ornament de 200.000 de dolari pentru Rolls Royce

Sigla asta este cel mai scump ornament montat pe o maşină, sau cea mai Spirit of Ecstasy bijuterie lucrată vreodată ?

Ornament de 200.000 de dolari pentru Rolls Royce Ornament de 200.000 de dolari pentru Rolls Royce
Rolls Royce este o declaraţie mai mult decât evidentă a bunăstării, dar ce te faci dacă vrei să arăţi că eşti obscen de bogat ? Simplu, îţi montezi pe limuzina proprietate personală un ornament din diamante în încercarea de a atrage toate privirile şi a îţi recâştiga admiraţia prietenilor la fel de bogaţi.

Preţul penttu a transforma statueta Spirit of Ecstasy într-un "bijou" la care o să ofteze reprezentatele din înalta societate este de 200.000 de dolari.

Ornamentul este opera lui Jean Kemanjian, bijutier cu nume în Manhattan. Maestrul spune despre opera să că este un tribut adus maşinii. Tehnica folosită pentru a înnobila simbolul Rolls Royce constă în placarea acestuia cu bucăţi de diamant. Acest exemplar este, însă, unic şi va rămâne în posesia dealerului care a comandat lucrarea, deci modelul nu va fi de vânzare, încă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.