Over my dead body – expresia care îl costă pe un american 2.5 mil. $

Autor: Alexandru Banu 16 ian. 2017 Știri auto

2.5 milioane de dolari sunt o sumă pe care dacă nu o iei, atunci poţi să consideri că o pierzi. Dar dacă iubeşti maşinile mai mult decât te iubeşti pe tine însuţi, atunci câştigi demnitate şi respect pe viaţă. Aceasta e concluzia unei poveşti care sună astfel. Jeff este un american care a dat peste o maşină excepţională în garajul unui vecin de-al bunicii lui.

Proprietarul avea 90 de ani şi i-a povestit lui Jeff că are un Lambo Miura din 1969, cumpărat de nou. Nu ştim exact cum şi de ce, dar maşina a ajuns la Jeff după moartea proprietarului. Probabil că admiraţia enormă pentru această legendă sport l-a convins pe bătrân că maşina îi rămâne unui adevărat pasionat. După o restaurare la starea originală, maşina valorează acum 2.5 mil. Culmea este însă că nou proprietar îndrăgostit de maşină peste măsură, nu vrea să dea maşina pentru nimic în lume.

Conform carbuzz şi 1320 VIDEO, el a spus că după ce moare, vrea să fie incinerat, iar cenuşa să-i fie pusă undeva în maşină şi să rămână acolo chiar dacă moştenitorii lui vor vinde Miura. Asta da dragoste pentru maşini!

LAMBO MIURA 1969 (GALERIE FOTO)

  

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide