OZ Racing aniversează 40 de ani de existenţă

Anul acesta, grupul OZ împlinşte 40 de ani de existenţă în domeniul jantelor after-market şi a competiţiilor auto.

OZ Racing aniversează 40 de ani de existenţă OZ Racing aniversează 40 de ani de existenţă

Cu această ocazie s-a lansat modelul aniversar OZ Quaranta (40), în cadrul noii colecţii Via Veneto, ce poartă numele unui renumit bulevard din Roma, asemeni celebrelor Champs Elysees din Paris sau Fifth Avenue din New York.

Designul jantei Quaranta este unul foarte spectaculos şi reflectă stilul italian, provocator şi, în acelaşi timp, artistic. Calitatea este asemenea tuturor produselor grupului OZ, mai exact cele mai înalte standarde de siguranţă şi fiabilitate. Toate jantele fabricate de OZ au certificarea TUV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.