(P) Anvelopele de iarnă Continental, locul I la testele ADAC

Autor: Iulian Dnistran 17 oct. 2014 Știri auto
(P) Anvelopele de iarnă Continental, locul I la testele ADAC

Anvelopele ContiWinterContact TS 850 au obţinut o nouă performanţă la testele conduse de experţii ADAC, OAMTC, TCS şi Stiftung Warentest, atât pentru modelul de anvelope dedicate maşinilor de clasă medie, cât şi pentru modelul dedicat compactelor.

Experţii germani au testat 14 modele de anvelope de iarnă, aparţinând unor producători din Asia, SUA şi Europa – şi au evaluat separat ambele dimensiuni de anvelope: 175/65 R14 (dedicate compactelor) şi 195/65 R 15 (dedicate maşinilor de clasă medie).

Anvelopele de iarnă de dimensiuni mai mari Continental au fost evaluate de către specialişti ca fiind „extrem de echilibrate” şi au primit „note maxime la testele pe zăpadă şi pe gheaţă, cât şi pentru consumul de carburant şi pentru rezistenţa la uzură”.

Modelul mai mic de anvelope ContiWinterContact TS 850 a avut un succes la fel de mare la teste, primind laude pentru „echilibru, manevrarea pe gheaţă şi pe carosabil ud şi performanţa de excepţie la uzură”.

Anvelopa ContiWinterContact TS 850 este o anvelopă premium dedicată modelelor de maşini compacte şi de clasă medie şi a obţinut recunoaşterea internaţională în cadrul testelor conduse de către numeroase reviste de specialitate de top şi cluburi auto datorită performanţelor de top dovedite atât anul trecut, cât şi în acest an.

ContiWinterContact TS 850 este disponibilă într-o gamă extinsă de modele – aproximativ 50 de dimensiuni – pentru roţi de 14 până la 17 inci.

Înainte de venirea iernii, Continental sfătuieşte şoferii să fie foarte atenţi la starea anvelopelor deţinute şi să se asigure că adâncimea benzii de rulare este de cel puţin 4 mm, aceasta fiind limita sub care performanţa anvelopelor scade la contactul cu zăpada şi carosabilul ud. În caz contrar, Continental recomandă înlocuirea cât mai rapidă a anvelopelor cu unele noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide