(P) Au început înscrierile pentru MOOZA Pop Up Store din Băneasa Shopping City

Antreprenorii pot avea propriul magazin, în Băneasa Shopping City!

(P) Au început înscrierile pentru MOOZA Pop Up Store din Băneasa Shopping City (P) Au început înscrierile pentru MOOZA Pop Up Store din Băneasa Shopping City

Până pe data de 2 iulie, tinerii antreprenori care doresc să-şi dezvolte afacerea se pot înscrie în proiectul Mooza Pop Up Store. Cei care strâng cele mai multe voturi pot avea, timp de o lună, propriul magazin în Băneasa Shopping City.

Pentru a-şi putea vinde produsele în MOOZA Pop Up Store, antreprenorii trebuie să strângă cel mai mare număr de voturi pe platforma online pusă la dispoziţie de Băneasa Shopping City şi să îndeplinească condiţiile de eligibilitate. În această perioadă, antreprenorii trebuie să îşi creeze un profil pe platforma online www.baneasashoppingcity.ro/mooza şi să înscrie un spot video de prezentare cât mai original pentru brandul lor. În intervalul 2 iulie – 1 august 2014, fanii şi iubitorii de design vor avea posibilitatea să voteze pentru brandul pe care îl doresc în Băneasa Shopping City.

Pe durata întregii perioade de votare, designerii vor beneficia de promovare în mediul online, prin intermediul canalelor de comunicare ale Băneasa Shopping City: Facebook, YouTube, Pinterest şi Google+.

MOOZA Pop Up Store este o iniţiativă unică în România, prin care Băneasa Shopping City îşi propune să scoată la lumină creativitatea antreprenorilor din domenii precum designul vestimentar şi de accesorii, design interior sau produse cosmetice. Prin experienţa operării unui magazin aflat în spaţiul de întâlnire al oamenilor cu stil şi personalitate, antreprenorii vor căpăta o nouă perspectivă în dezvoltarea viitoarelor etape ale propriului business. Vizaţi sunt, în special, manufacturierii talentaţi, care au o identitate mai mult în mediul online decât în cel offline. Centrul comercial pune la dispoziţia celor mai apreciaţi dintre aceştia un magazin complet decorat.

Mai multe detalii despre MOOZA Pop Up Store puteţi citi în secţiunea dedicată din  www.baneasashoppingcity.ro, iar pentru întrebări ne puteţi scrie la adresa de e-mail mooza@baneasashoppingcity.ro.

Spoturile video de promovare se pot înscrie pe platforma online www.baneasashoppongcity.ro/mooza.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.