(P) Cel mai mare Black Friday Sport Extrem la ATVRom

Autor: ProMotor 20 nov. 2018 Știri auto
(P) Cel mai mare Black Friday Sport Extrem la ATVRom

In perioada 23-25 noiembrie 2018, ATVRom, principalul dealer ATV-moto din Romania, iti ofera promotii, cadouri si reduceri cat de mari vrei tu pentru o gama variata de vehicule powersport, accesorii si echipamente!

In cel mai mare Black Friday Sport Extrem din acest an vor fi incluse cele mai cautate si apreciate produse si branduri – ATV si SXS Can-Am, Linhai, CF Moto si Polaris, cunoscutele roadstere Can-Am Spyder, snowmobile Ski-Doo, skijet-uri Sea-Doo, motoare de barca Suzuki plus o gama completa de accesorii ATV/SXS si echipamente moto pentru toate categoriile de rideri, incepatori sau experimentati – de la casti moto, armuri, bluze si pantaloni de enduro, suntem pregatiti sa te echipam complet pentru distractie!

Fie ca vrei un ATV utilitar-recreational pentru treburile de pe langa gospodarie sau sa te intreci cu prietenii la sfarsitul saptamanii, sa treci pe o motocicleta de capacitate superioara, sa-ti cumperi un snowmobil pentru la iarna sau din timp un skijet pentru urmatorul tau concediu la mare sau poate un Can-Am Spyder cu care vei rupe barielele conventionalului la fiecare iesire, te invitam sa participi pentru 3 zile la cea mai mare campanie promotionala ATV-moto din acest an. Echipa noastra de specialisti te va intampina cu toate informatiile de care vei avea nevoie si cu cele mai bune oferte din piata.

Asadar, daca esti pasionat de off-road, ATV-uri, motociclete, snowmobile sau roadstere si vrei sa te echipezi pentru distractie dar in acelasi timp sa te incadrezi intr-un buget, ATVRom are pregatite cateva surprize pentru tine! Urmareste-ne online pe www.atvrom.ro/black-friday-2018 vineri 23 noiembrie 2018 la ora 00:00 si descopera ofertele unice pe care ti le-am pregatit!

ATVRom – Da-te cu noi!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide