(P) Descoperă unealta care a băgat în sperieţi toate casele de pariuri

Autor: ProMotor 14 apr. 2016 Știri auto

Elimină ghinionul şi devino câştigător. SoccerKeep îţi furnizează toate informaţiile de care ai nevoie pentru a câştiga în mod constant la pariuri.

Descoperă unealta care a băgat în sperieţi toate casele de pariuri

Elimină ghinionul şi devino câştigător. SoccerKeep îţi furnizează toate informaţiile de care ai nevoie pentru a câştiga în mod constant la pariuri.

La numai două luni de când a fost lansat în România, SoccerKeep s-a stabilit ca fiind un portal de referinţă în ceea ce priveşte analizarea şi estimarea probabilităţilor din cadrul meciurilor de fotbal.

Site-ul poate părea, la prima vedere, o simplă platformă de scoruri şi rezultate live, însă statisticile avansate şi predicţiile generate de algoritmii care ţin cont de timpi, rezultate, număr de goluri, locaţie şi evoluţia jucătorilor, printre altele, pot fi găsite imediat după ce efectuam primul click.

Paleta de evenimente fotbalistice cuprinde peste 1000 de ligi şi cupe din peste 100 de ţări. Astfel, pariorii economisesc foarte mult timp în realizarea analizelor, deoarece SoccerKeep oferă cele mai relevante şi complexe statistici, conform sfaturilor primite de la pariorii de talie mondială cu care s-au consultat fondatorii acestui proiect spectaculos.

Sistemul unic de ponturi care generează mii de ponturi câştigătoare săptămânal este adresat în primul rând celor care nu au suficient timp să analizeze partidele. SoccerKeep a fost construit de către pariori, pentru pariori, şi de aceea, absolut orice pasionat poate beneficia de pe urma resurselor gratuite puse la dispoziţie pe site. Chiar şi fondatorul comunităţii pariorilor din România, Marius Cădar, a salutat proiectul inovator, pe care l-a clasificat ca fiind unealta de bază a pariorilor de succes.

Analiză Astra – Steaua

Te invit să accesezi şi să derulezi pagina Liga 1 de pe SoccerKeep pentru a te familiariza cu platforma. Pentru a-ţi arată cum ne putem folosi de SoccerKeep pentru a stabili pariurile câştigătoare, am ales partida care mi s-a părut a fi cea mai interesantă din etapa viitoare, şi anume Astra – Steaua.

În numai câteva secunde, odată ajunşi pe pagina dedicată partidei, putem observa că Astra are o serie de 10 meciuri fără înfrângere pe teren propriu şi că giurgiuvenii nu au încasat nici un gol în ultimele 3 partide de acasă.

Roş-albaştri au reuşit să marcheze în ultimele 8 deplasări, însă vin în această confruntare după ce au obţinut două victorii consecutive în calitate de oaspete.

Dacă luăm în considerare seria de 13 etape de Liga 1 în care Steaua a marcat cel puţin un gol, putem spune că băieţii lui Reghecampf traversează o formă ceva mai bună decât actualii lideri.

Astra nu obişnuieşte să strălucească în primele reprize ale partidelor disputate la Giurgiu, încasând 9 şi primit tot atâtea goluri în acest interval. În antiteză, Steaua se descurcă foarte bine în primele 45 de minute ale deplasărilor, având statistica de partea ei – 10 reuşite şi numai 3 goluri încasate.

Însă, interesant este faptul că roş-albaştri au un bilanţ negativ în repriza secundă şi mai ales în ultimele 30 de minute ale meciurilor din deplasare, în timp ce formaţia antrenată de Marius Şumudică stă chiar foarte bine la acest capitol.

Aceste date ne indică faptul ca este foarte probabil ca Steaua să deschidă scorul în prima parte a jocului. Ne putem aştepta şi ca Astra să revină în joc în repriza secundă.

Giurgiuvenii au fost conduşi de 8 ori în partidele de acasă, însă în nu mai puţin de 6 dintre aceste situaţii, Alibec şi compania au reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Însă, Steaua, a condus de 11 ori în deplasare şi a fost egalată numai de 3 ori.

Jucătorii Astrei au marcat primul gol al partidelor de pe teren propriu în 60% dintre cazuri, în timp ce roş-albaştri şi-au trecut primii numele pe tabelă în 67% dintre deplasările efectuate în această ediţie de Liga 1.

Toate aceste cifre ne fac să credem că Stanciu şi compania vor reuşi să marcheze cel puţin un gol în partida de sâmbătă. Cât de bine va reuşi Astra să gestioneze această partidă? Greu de spus. După acel 0-0 cu Pandurii, nu ne-ar mira ca formaţia antrenată de Marius Şumudică să mai bifeze o partidă pe teren propriu fără gol marcat.

Astra a pierdut o singură partidă de acasă la handicap, atunci când a fost învinsă de ASA Târgu Mureş cu scorul de 1-5, în perioada în care giurgiuvenii se concentrau pe calificările pentru Europa League. În rest, Astralii au mai fost învinşi doar o singură dată în faţa propriilor suporteri, la limită, atunci când oaspeţii au fost băieţii lui Edi Iordănescu de la Pandurii Târgu-Jiu.

Steaua a câştigat 5 deplasări la o diferenţă de numai 1 gol şi alte două partide, la handicap. Ţinând cont de natura echilibrată a partidei şi de presiunea care o să apese umerii celor implicaţi, ne putem aştepta la o victorie a stelei la limită sau la un rezultat de egalitate.

Să învăţăm să câştigăm

Experţii ne spun că pentru a câştiga la pariuri, trebuie să avem disciplină şi să mizăm doar pe evenimentele pe care le-am analizat în detaliu. Dacă disciplina se referă la respectarea cu stricteţe a unei strategii de gestiune a mizelor, analizarea partidelor presupune un proces care, până nu de mult, necesita în jur de 2-3 ore pentru fiecare meci.

Statisticile SoccerKeep se bazează pe un echilibru perfect între calitate şi cantitate, în sensul că nu ne umple capul cu informaţii irelevante care să ne facă să pierdem timpul sau chiar să ne inducă în eroare. De aceea, pot spune că în acest moment, pariorii pot renunţa fără nici o problemă la serviciile de pronosticuri de pe reţelele de socializare, care, de cele mai multe ori s-au dovedit a fi fraude.

În cazul celor care sunt la început în pariuri sau în ceea ce priveşte un sport sau un campionat nou, SoccerKeep reuşeşte să asigure pragul educaţional tuturor urmăritorilor săi. Şi mai mult decât atât, orice utilizator înregistrat, are acces la toate pronosticurile de pe site.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide