(P) Parbrizul îţi salvează viaţa!

Siguranţă fără Compromis - program specializat de instruire a montatorilor de parbrize.

(P) Parbrizul îţi salvează viaţa! (P) Parbrizul îţi salvează viaţa!

Maşinile moderne sunt construite din perspectiva a douǎ elemente esenţiale: design şi siguranţǎ. Parbrizul, geamurile laterale, luneta şi plafonul pot fi considerate elemente de design ce au rolul de a atrage clienţii, însǎ, în acelaşi timp, acestea au o foarte mare contribuţie la gradul de siguranţǎ oferit de autoturism.

Dacǎ vǎ întrebaţi de ce este atât de important parbrizul, trebuie sǎ ştiţi cǎ acesta nu are doar scopul de a feri pasagerii de vânt şi praf, ci şi de a rigidiza caroseria, protejând astfel cǎlǎtorii în cazul unui accident. Iar ca parbrizul sǎ îşi îndeplineascǎ funcţiile principale, acesta trebuie lipit corect, prin utilizarea produselor corespunzătoare şi prin respectarea standardelor privind montajul. Cu o experienţǎ de peste 20 de ani în piaţa post vânzare şi în parteneriate cu producǎtorii de autoturisme din întreaga lume, produsele Sika pot fi folosite la toate mǎrcile de maşini, fiind uşor şi sigur de aplicat. Produsele din gama SikaTack® Drive şi SikaTack® Move garantează cel mai mic timp de plecare în siguranţă, fiind testate conform standardului FMVSS 208/212, atât vara cât şi în condiţii de timp rece, până la -100C. Astfel, maşina poate pleca în siguranţă în 30 minute de la aplicarea adezivului, la echiparea fără dublu airbag sau într-o oră, dacă este echipată cu dublu airbag. Aceste performanţe sunt unice şi astfel clienţii noştri pot primi maşina în cel mai scurt timp şi pot conduce în condiţii de maximă siguranţă.

Specialiştii Sika pun accent nu doar pe calitatea produselor utilizate ci şi pe importanţa pregǎtirii tehnicienilor care montează parbrize, întrucât calitatea muncii acestora este vitalǎ atât pentru siguranţa maşinii dar mai ales pentru siguranţa pasagerilor. Asfel, un montaj defectuos al tehnicianului şi utilizarea unor produse de slabǎ calitate pot avea ca şi consecinţe accidente deosebit de grave care duc la costuri foarte mari pentru montator şi asigurator. În schimb, o bunǎ pregǎtire a tehnicianului coroboratǎ cu o atenţie ridicatǎ la detalii conduc la un montaj 100% corect şi sigur.

Pentru prima dată în România, montatorii de parbrize beneficiază de programul de instruire specializat - "Siguranţǎ fără Compromis", lansat de Sika în septembrie 2011. Programul se adresează service-urilor şi montatorilor profesionişti care vor sǎ utilizeze produsele performante Sika. În cadrul acestui program, montatorii beneficiazǎ de instruire tehnică specifică şi manuale cu instrucţiuni pentru lipirea geamurilor la autoturisme şi vehicule comerciale.
Sika România, subsidiarǎ a concernului elveţian Sika, a fost înfiinţatǎ în 2002 şi furnizeazǎ pe piaţa localǎ materiale chimice pentru construcţii şi industrie.
Divizia Sika Industry este unul dintre furnizorii principali pentru clienţii prezenţi în industria auto la echiparea originalǎ, segmentul de aftermarket, în industria transporturilor şi în industria de faţade, geam izolator, aplicaţii şi componente industriale.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri în program, vizitaţi www.sika.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.