(P) Primele articole din Colectia Puma Motorsport - Mercedes prezente pe ZorileStore.ro!

Puma, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de sportlifestyle a devenit, de la 1 ianuarie 2012 partenerul exclusiv al Mercedes GP Petronas pentru incaltaminte, imbracaminte si accesorii.

(P) Primele articole din Colectia Puma Motorsport - Mercedes prezente pe ZorileStore.ro! (P) Primele articole din Colectia Puma Motorsport - Mercedes prezente pe ZorileStore.ro!

Acordul de parteneriat include brandinguri vizibile pentru Puma pe MGP Wo3, masina de curse a echipelor din 2012 cat si pe toate produsele de curse ale echipajului.

Prin acest nou parteneriat PUMA va dezvolta produse Mercedes GP Petronas licentiate care se vor distribui si vinde la nivel mondial.

Primele articole din noua colectie Puma Motorsport - Mercedes au ajuns de curand si in Romania fiind disponibile atat in magazinele oficiale Puma cat si in magazinul online www. ZorileStore.ro

La conceperea colectiei au fost folosite ultimele inovatii dezvoltate de specialistii Puma pentru pilotii de curse astfel incat articolele sa ofere gradul optim de siguranta.

Pe pagina dedicata colectiei de pe www.ZorileStore.ro vei gasi:

Tricouri polo ce pot satisface pana si cel mai pretentios consumator
• Tricouri lejere cu anchior
• Jachete si sepci

Pasionatii motorsportului sunt invitati pe www.ZorileStore.ro, pe pagina dedicata colectiei Puma Motosport - Mercedes pentru a vizualiza in 360 de grade primele articole prezente in Romania.

Pentru a vedea colectia Click Aici!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.