(P) "Şcoala pentru mecanici auto” a premiat "Mecanicul Anului 2011”

"Şcoala pentru mecanici auto" şi-a desemnat câştigătorii din cadrul concursului "Mecanicul Anului 2011", unde premiul cel mare a fost un autoturism Toyota Aygo.

(P) "Şcoala pentru mecanici auto” a premiat "Mecanicul Anului 2011” (P) "Şcoala pentru mecanici auto” a premiat "Mecanicul Anului 2011”

Concursul "Mecanicul Anului 2011" s-a desfăşurat în cadrul proiectului "Şcoala pentru mecanici auto" implementat de A.D. AUTO TOTAL şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Durata proiectului "Şcoala pentru mecanici auto" este de 3 ani, iar startul a fost în luna septembrie 2009.

Mecanicul Anului 2011 a fost desemnat domnul Lucian Vasile CRIŞAN - LUPA de la Cluj-Napoca, pe locurile 2 şi 3 situându-se domnii Florin Corneliu GÂRCOVEANU şi Mircea MICLEA. Marele premiu câştigat de Mecanicul Anului 2011 este un autoturism Toyota Aygo.

Selecţia celor mai competenţi mecanici s-a făcut în funcţie de notele obţinute la examenele pentru probele practice şi teoretice la centrele de formare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Fiecare curs analizează în profunzime sistemele generice încorporate în diferite modele ale diferitelor mărci de maşini, oferind soluţii detaliate ale componentelor şi ale părţilor sistemului, precum şi ale funcţiilor şi poziţionării acestora. Cursurile de formare pun accent pe partea practică, proporţia activităţilor practice însumând 70% din totalul activităţilor de formare, efectuându-se activităţi practice pe o maşina reală, echipată cu o "cutie de defecte", care permite producerea de defecţiuni.

Astfel, mecanicii se confruntă cu situaţii reale, fiind obligaţi să folosească şi să înveţe să lucreze cu instrumente de diagnostic, pentru a obţine cunoştinţele care să permită urmarea procedurilor necesare reparării defectelor. Cu toate acestea, partea teoretică de aproximativ 30%, analizează în profunzime sistemele generice, furnizându-i mecanicului cunoştinţe importante cu privire la funcţionarea şi managementul sistemului.
Pentru a beneficia de cursuri de formare subvenţionate sau de sprijin în activitatea de diagnoză, accesaţi www.academiaauto.ro sau sunaţi la TelVerde: 0800-828.868.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.