Pachet Marine pentru Dacia Duster

Dacia a pregătit pentru iubitorii sporturilor nautice, un pachet special în ediţie limitată, intitulat Dacia Duster Marine Pack

Pachet Marine pentru Dacia Duster Pachet Marine pentru Dacia Duster

Cei care îşi doresc un SUV autohton şi vor şi o barcă gonflabilă pentru escapadele lor în natură, au acum o opţiune românească. De curând a fost prezentat pachetul Marine pentru Dacia Duster. care cuprinde printre altele o barcă gonflabilă şi o remorcă pentru a o putea transporta.

Astfel Marine Pack, cum este denumit, cuprinde o barcă Zodiac Zoom 310 Solid de 3.10 m lungime, echipată cu un motor Yamaha in 4 timpi de 6 CP. Iar pentru a lua barca peste tot cu dumneavoastră, pachetul cuprinde şi o remorcă Explorer 450. Preţul Daciei Duster Marine Pack porneşte de la 14.450 euro pentru motorul 1.6i 16V, 105 CP, cu tracţiune 4x2. Duster echipat cu pachetul Marine este disponibil la vânzare din aprilie numai în Spania şi Elveţia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.