Pachetul M pentru noul BMW X3

BMW ne ţine în priză cu noul BMW X3 şi la o zi după lansarea oficială ne arată şi pachetul M, care se pretează foarte bine pe cel mai nou SAV BMW.

Pachetul M pentru noul BMW X3 Pachetul M pentru noul BMW X3

Vă place cum arată pachetul M pe noul BMW X3? Dacă da şi dacă aveţi de gând să vă cumpăraţi aşa ceva atunci aflaţi că BMW ne va face destul de mult să îl aşteptăm, pentru că acesta va fi lansat de abia la anul, aproape pe vremea asta. Este uşor neobişnuit să laşi clienţii în aşteptare atât de mult şi nu este o scăpare involuntară, pentru că BMW a dat un comunicat oficial pe această temă.

Acum că am stabilit că nu îl vom vedea prea repede pe străzi, să ne consolăm cu imaginile. Noul pachet vine chiar foarte bine pe noile trăsături masculine ale lui BMW X3 F25. Spoilerul faţă este clar inspirat de BMW X5M şi de altfel noul X3 îmbrăcat la M ace, pare o versiune uşor micşorată a celui mai sportiv SAV din istoria BMW. De asmenea, jantele speciale pe 19 inch în colaborare cu garda la sol uşor coborâtă îi oferă noului BMW X3 exact doza de sportivitate necesară pentru a te face să îţi doreşti unul.

Interiorul vine cu scaune ergonomice profilate sportiv pentru a oferi un suport lateral optim. Şi după cum am aflat din prezentarea BMW, cu noul sistem Dynamic Performance Control, şoferul va avea nevoie pentru că X3 F25 se anunţă foarte bine "plantat" pe şosea. Albul nu este singura nuanţă disponibilă, ci se mai poate comanda şi o culoare disponibilă doar cu pachetul M, Carbon Metallic Black.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.