Pachetul Pentru Domni este cadoul perfect pentru luna aprilie

Autor: Andrei Ştirbu 09 apr. 2014 Știri auto
Pachetul Pentru Domni este cadoul perfect pentru luna aprilie

Dacă eşti fată şi simţi nevoia să te revanşezi pentru atenţiile cu care te-a surprins prietenul / soţul tău, iată aici o sugestie aaaproape imposibil de refuzat: trei reviste pentru băieţi (Gentlemen’s Quarterly, Playboy şi ProMotor) la un super-preţ – doar 15 lei. Şi singurul efort pe care trebuie să-l faci (pe lângă acela de a te debarasa de echivalentul în lei a trei ciocolate-cu-cremă-de-căpşuni-şi-iaurt). 

Băieţi, dacă nu credeţi că sunteţi pasibili de cadou luna aceasta, puteţi să urmaţi paşii de aici pentru a vă primi acasă Pachetul Pentru Domni. Tot ce trebuie să faci este să te scuteşti de echivalentul în lei al unui six-pack (de bere) şi vei primi în schimb Bere Gratis (interviu cu Mihai Georgescu), poze provocatoare cu Rellys, instrucţiuni despre cum să devii DJ, un supliment „How to be a gentleman”, pe Kevin Spacey şi… uhm… un ghid de îngrijire al părului. 

ProMotor îţi aduce în paginile sale un feature cu Tesla S în România, povestea a jumătate de veac de muscle-car-uri şi teste cu noul Mercedes-Benz C-Class şi noul MINI. Ţi-am zis că toate acestea sunt 15 lei? OK, ţi-am zis acum. Pentru a-ţi comanda acasă Pachetul Pentru Domni accesează link-ul de aici

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide