Pachetul Pentru Domni este cadoul perfect pentru luna aprilie

La cât de bine sună această ofertă aproape că nu ai nevoie de niciun motiv să-l cumperi. Însă câteva explicaţii nu strică. Iată ce poţi primi la domiciliu în schimbul a doar 15 RON.

Pachetul Pentru Domni este cadoul perfect pentru luna aprilie Pachetul Pentru Domni este cadoul perfect pentru luna aprilie

Dacă eşti fată şi simţi nevoia să te revanşezi pentru atenţiile cu care te-a surprins prietenul / soţul tău, iată aici o sugestie aaaproape imposibil de refuzat: trei reviste pentru băieţi (Gentlemen's Quarterly, Playboy şi ProMotor) la un super-preţ - doar 15 lei. Şi singurul efort pe care trebuie să-l faci (pe lângă acela de a te debarasa de echivalentul în lei a trei ciocolate-cu-cremă-de-căpşuni-şi-iaurt). 

Băieţi, dacă nu credeţi că sunteţi pasibili de cadou luna aceasta, puteţi să urmaţi paşii de aici pentru a vă primi acasă Pachetul Pentru Domni. Tot ce trebuie să faci este să te scuteşti de echivalentul în lei al unui six-pack (de bere) şi vei primi în schimb Bere Gratis (interviu cu Mihai Georgescu), poze provocatoare cu Rellys, instrucţiuni despre cum să devii DJ, un supliment „How to be a gentleman”, pe Kevin Spacey şi... uhm... un ghid de îngrijire al părului. 

ProMotor îţi aduce în paginile sale un feature cu Tesla S în România, povestea a jumătate de veac de muscle-car-uri şi teste cu noul Mercedes-Benz C-Class şi noul MINI. Ţi-am zis că toate acestea sunt 15 lei? OK, ţi-am zis acum. Pentru a-ţi comanda acasă Pachetul Pentru Domni accesează link-ul de aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.