Cum repară un mecanic rus un BMW Seria 7 grav accidentat - VIDEO

O maşina lovită atât de rău s-ar putea numi daună totală

[...]
Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan-Mitsubishi şi cere 15 milioane de euro

Carlos Ghosn a intentat un proces în Olanda împotriva companiilor Nissan Motor şi Mitsubishi Motors, care l-au îndepărtat din poziţia de preşedinte al Consiliului de administraţie al…

[...]
Un şofer oprit în trafic le-a prezentat poliţiştilor un permis eliberat în 1971 de Republica Socialistă România

O întâmplare mai rară a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Suceava, unde un bărbat oprit în trafic a prezentat poliţiştilor un permis de conducere emis în 1971.

[...]
Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial. În cazuri extreme, există risc de incendiu

Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial din cauza unei componente a motorului care, în cazuri extreme, ar putea produce un incediu, informează Bloomberg.

[...]
Accident soldat cu 4 răniţi pe Autostrada Soarelui

Un accident soldat cu patru răniţi a avut loc în această dimineaţă pe Autostrada A2, km 206, sensul Bucureşti-Constanţa.

[...]
Oliver Zipse este noul CEO BMW

Oliver Zipse va fi noul CEO BMW începând cu 16 august, după ce Harald Krueger va părăsi funcţia, informează Automotive News Europe.

[...]
Un autobuz autonom a lovit un pieton în Viena - VIDEO
Un autobuz autonom a lovit un pieton în Viena - VIDEO

Poliţia austriacă investighează cauza unui accident în care un autobuz autonom a lovit un pieton în Viena, cauzându-i răni uşoare, informează Bloomberg.

[...]
Fostul fotbalist David Trezeguet a fost prins băut la volan şi i-a jignit pe poliţişti: Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro

Fotbalistul francez David Trezeguet a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice în Italia şi i-a jignit pe poliţiştii italieni, informează Prosport.

[...]
Apple a patentat un sistem steer-by-wire pentru maşini autonome

O tehnologie brevetată de Apple dezvăluie că gigantul IT este în continuare interesat să se implice în industria auto, informează Carscoops.

[...]
Coloană de maşini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui

O coloană de maşini de câţiva kilometri s-a format în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanţa, după ce câteva dale din beton s-au ridicat la kilometrul…

[...]