O nouă taxă verde pentru autoturisme

O nouă taxă verde pentru autoturisme ar putea fi introdusă în România, bani care vor finanţa un program de colectare a deşeurilor rezultate de la autovehicule, a anunţat Octavian Marius…

[...]
Subaru Justy

Când spui Subaru te gândeşti la raliuri, motor boxer, performanţe, viteză şi adrenalină. Dar nu tot timpul este aşa. Câteodată este doar un Justy.

[...]
Brilliance BC3 Coupe

Chiar şi după o puternică reclamă negativă adusă de rezultatele dezastruoase la testele de siguranţă pasivă, Brilliance insistă la Frankfurt cu un coupe total nou.

[...]
Accesoriu auto

O plimbare la volanul unui Aston Martin DBS de 250.000 de dolari nu este destul de extravagantă fără un ceas de 34.500 de dolari, creat special pentru proprietarii acestor bijuterii pe patru…

[...]
HAMANN Lamborghini Gallardo „Victory“

Pentru cei care cred că pentru un Gallardo nu mai este loc de modificări şi îmbunătăţiri, cei de la HAMANN au prezentat la Frankfurt un nou body kit, denumit Victory.

[...]
Audi R8 buşit

Unul dintre cele mai frumoase modele de la Audi, R8 are parte de un accident produs în capitala Rusiei.

[...]
Artega GT

Artega GT, creată de Henrik Fisker, a fost centrul de atracţie a Salonului Auto de la Geneva din primăvara acestui an, fiind prezentată pentru prima oară în cadrul evenimentului elveţian.

[...]
Vânzările Dacia au crescut la nivel mondial

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primele opt luni, faţă de intervalul similar al anului trecut, cu 13,8%, la 151.141 de unităţi, a anunţat constructorul francez Renault,…

[...]
Skoda Fabia GreenLine

Conform ultimelor tendinţe din domeniul auto, marca cehă Skoda a lansat, la Salonul Auto de la Frankfurt, vesiuni ecologice ale modelelor sale.

[...]
Novitec Rosso Ferrari 599 GTB

Una din cele mai interesante apariţii pe scena Salonului Auto de la Frankfurt este Ferrari 599 GTB, modificat şi îmbunătăţit de tunerul Novitec.

[...]