Fiul lui Al Gore tras pe dreapta şi arestat

Chiar dacă la volan se afla fiul lui Al Gore, fostul vicepreşedinte al USA, poliţia l-a tras pe dreapta doarece rula pe autostradă cu 160 km/h într-o Toyota Prius.

[...]
Ford cumpără Automobile Craiova

Până azi, 5 iulie, doar Ford a depus o ofertă concretă pentru preluarea Automobile Craiova, anunţă AVAS.

[...]
Bugati Veyron accidentat

Ajay Soni, cetăţean britanic, a lovit Veyron-ul fratelui său, oprindu-se în pomii de pe marginea drumului, după ce a acroşat un Opel Astra.

[...]
Tiguan în România

Porsche România, importatorul general al mărcii Volkswagen, va lansa în prima parte a anului viitor noul model compact de teren Tiguan.

[...]
Rapperul P Diddy în F1

Mirajul Marelui Circ îi atrage ca un magnet pe cei cu bani - în acest caz, cunoscutul rapper P Diddy ar fi tentat să-şi cumpere propria echipă.

[...]
Piaţa autoturismelor noi va creşte în 2007

Vânzările de autoturisme noi vor ajunge în acest an la circa 300.000 de unităţi, în creştere cu 17% faţă de anul trecut, a declarat agenţiei MEDIAFAX preşedintele Asociaţiei Producătorilor…

[...]
Model nou BMW + Mercedes?

Cei doi grei auto nemţi s-ar putea să colaboreze în viitor pentru producerea maşinilor de categorie inferioară, ceea ce ar însemna o mare surpriză pentru analişti.

[...]
Fiat 500 - lansare oficială - Update Video

Data de 4 iulie nu reprezintă doar ziua Statelor Unite, ci şi împlinirea a 50 de ani de la lansarea primei generaţii Fiat 500. Cu această ocazie, Fiat a lansat la Torino, în prezenţa…

[...]
Carrozeria Castagna Aznom

Carrozeria Castagna a prezentat versiunea finală a supercarului său bazat pe şasiul lui Corvette Z06.

[...]
Extindere pieţei de desfacere

Colaborarea dintre PSA şi Mitsubishi a dat naştere speculaţiilor cu privire la intrarea mărcilor franceze pe cea mai mare piaţă de maşini din lume.

[...]