Hyundai Elantra Touring

În America, Hyundai a anunţat oficial, pentru 2008, lansarea lui Elantra Touring, deşi nu vorbim despre un break.

[...]
Chrysler revine pe profit

Chrysler, al treilea mare constructor auto de pe piaţa SUA, preluat recent de fondul de investiţii Cerberus Capital Management, ar putea reveni pe profit în decurs de trei ani, a declarat…

[...]
Parada maşinilor de epocă, Sovata 2007

Timp de două zile (4 şi 5 august) s-a desfăşurat în staţiunea Sovata o paradă a vehiculelor de epocă, organizată de autorităţile locale cu sprijinul "Clubului Vehiculelor de Epocă".

[...]
Mazda atinge noi recorduri

Mazda s-a menţinut timp de 4 luni pe piaţa auto cu un număr de 99.000 de unităti vândute, o cifră aproape egală cu cea din aceeaşi perioadă a anului trecut.

[...]
BBQ Grille de la Pininfarina

V-aţi gândit vreodată că un designer auto înfometat şi pofticios după creaţii cât mai reuşite îşi va folosi talentul pentru a crea un barbeque grill?

[...]
Remorci custom
Remorci custom

Din ciclul "nu am nevoie de aşa ceva, dar totuşi există", americanii au găsit o modalitate inedită pentru a-şi lua cu ei cât mai multe bagaje în voiajurile lungi.

[...]
Toyota vrea o creştere de 6% pe anul următor

Toyota Motor a anunţat funizorii de componente auto că intenţionează să producă peste zece milioane de vehicule în 2008, în creştere cu 6% faţă de volumul prognozat pentru acest an,…

[...]
Pantofii sport Mini

Firma Mini, împreună cu fabrica japoneză de pantofi Onituska Tiger au lansat pe piaţă pantofii sport Mini, ediţie limitată, pentru a celebra apariţia noului Mini Clubman.

[...]
Cadillac BLS Wagon - lansare mondială

Principala atracţie a standului Cadillac de la Salonului Auto de la Frankfurt va fi primul station wagon al mărcii, Cadillac BLS Wagon.

[...]
RCA obligatorie pentru scutere?

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) intenţionează să introducă obligativitatea încheierii de poliţe de răspundere civilă auto pentru scutere au declarat, agenţiei MEDIAFAX,…

[...]