Player mp3 Volkswagen

LG Electronics a colaborat cu producătorul auto german pentru a lansa un MP3 player special pentru viitorii clienţi de Beetle.

[...]
Poze spion - Nissan Skyline GTR

Primele imagini cu bolidul japonez, filmat de camera web instalată la intrarea celebrului circuit german.

[...]
Vânzarea Automobile Craiova

AVAS va începe negocierile pentru privatizarea Automobile Craiova, în luna iunie sau iulie, cu o singură companie, până în prezent fiind depuse oferte neangajante de către companiile…

[...]
Daewoo LX4

Aflat acum sub aripa protectoare a concernului GM, constructorul corean a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Seoul un show-car ce preconizează noul său model din clasa mare.

[...]
Toyota - cele mai bune vânzări

Producătorul japonez a reuşit să vândă în primul trimestru al acestui an mai multe maşini decât rivalul său american, GM.

[...]
VW - partenerul Federaţiei Române de Baschet

"Am vrut să fim mai aproape de un sport pe care îl urmărim cu plăcere, îl practicăm şi care, am constat, creşte puternic în popularitate".

[...]
Renault - partener oficial la Cannes

Renault este şi anul acesta, pentru a 25-a oară consecutiv, partenerul oficial al Festivalului de Film de la Cannes, punând la dispoziţia participanţilor 83 de modele Vel Satis.

[...]
Renault Clio RS R27

Renault a celebrat câştigarea titlurilor de campioni mondiali de F1 prin lansarea unei ediţii speciale a hot-hatch-ului Clio RS.

[...]
Taxa primă înmatriculare - beneficii România

Taxa de primă înmatriculare este benefică, întrucât are la bază protecţia mediului şi împiedică transformarea României într-un "coş de gunoi al Europei".

[...]
Nissan Skyline Coupe

Cu această ocazie, o nouă generaţie a legendarului Nissan a fost prezentată publicului la Tokyo într-un spectacol fascinant.

[...]