Fiat Scudo Panorama

Fiat lansează Scudo Panorama, un minimicrobuz capabil să transporte până la 9 persoane în condiţii care ar mulţumi de la copii de grădiniţă până la directori de companii.

[...]
Buick Riviera Concept

Buick Riviera Concept, creaţie a centrului tehnic GM Pan Asia, va debuta în curând cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

[...]
Fiat 500 Cappellini

Fiat şi Cappelini oferă amatorilor o ediţie specială de 500 de exemplare, înaintea lansării oficiale din 4 iulie a noului automobil de buzunar italian.

[...]
Jeep Grand Cherokee - Facelift

Celebrul SUV american a suferit de curând un facelift, care, pe lângă modificările estetice obişnuite, vine şi cu multe inovaţii de ordin tehnic.

[...]
Hummer - Motorizare nouă

Impunătorul model american H3 a primit o motorizare mai potentă, ca urmare a cererii tot mai mari din partea clienţilor americani nesatisfăcuţi de versiunea actuală de 3,7 litri.

[...]
Audi A5 - S-Line

Coupe-ul nemţilor va miza mai mult pe aspectul sportiv, prin introducerea a două linii de echipare "S-Line".

[...]
Citroen - Model nou

Şefii Citroen au hotărât ca marca franceză să-şi continue parcursul în clasa SUV-urilor cu un exemplar bazat pe modelul propriu de clasă compactă.

[...]
Renault Samsung QMX

La recentul Salon Auto de la Seoul, Renault a venit, prin intermediul partenerului coreean Samsung, cu SUV-ul compact QMX, fratele geamăn al conceptului Koleos.

[...]
Ford Flex 2009

Ford a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la New York modelul Flex, un SUV imens, cu mult material genetic împrumutat de la un frate de grup, Land Rover.

[...]
Kia KND-4 Concept

Producătorul corean doreşte să intre pe piaţa SUV-urilor mari, pregătindu-se cu un concept interesant.

[...]