Saab lansează competiţia BioPower

Lupta pentru îndepărtarea efectelor negative ale poluării se dă pe toate fronturile. Saab va lansa un joc pentru telefonul mobil, în care un Saab 9-3 SportCombi BioPower este "actorul"…

[...]
Jaguar XFR

Jaguar va dota ultra modernul înlocuitor al lui S-Type cu un motor V8 cu o putere impresionantă şi un cuplu pe măsură.

[...]
Volvo XC90 de ERST

ERST, o firmă din Japonia specializată pe tuningul Volvourilor s-a ocupat de customizarea faceliftului modelului XC90.

[...]
Restricţie de trafic

Oficialii din Beijing au decis sa interzică circulaţia a 1 milion de maşini pentru două săptămâni pentru a testa reacţia populaţiei.

[...]
Fiul lui Al Gore tras pe dreapta şi arestat

Chiar dacă la volan se afla fiul lui Al Gore, fostul vicepreşedinte al USA, poliţia l-a tras pe dreapta doarece rula pe autostradă cu 160 km/h într-o Toyota Prius.

[...]
Ford cumpără Automobile Craiova

Până azi, 5 iulie, doar Ford a depus o ofertă concretă pentru preluarea Automobile Craiova, anunţă AVAS.

[...]
Bugati Veyron accidentat

Ajay Soni, cetăţean britanic, a lovit Veyron-ul fratelui său, oprindu-se în pomii de pe marginea drumului, după ce a acroşat un Opel Astra.

[...]
Tiguan în România

Porsche România, importatorul general al mărcii Volkswagen, va lansa în prima parte a anului viitor noul model compact de teren Tiguan.

[...]
Rapperul P Diddy în F1

Mirajul Marelui Circ îi atrage ca un magnet pe cei cu bani - în acest caz, cunoscutul rapper P Diddy ar fi tentat să-şi cumpere propria echipă.

[...]
Piaţa autoturismelor noi va creşte în 2007

Vânzările de autoturisme noi vor ajunge în acest an la circa 300.000 de unităţi, în creştere cu 17% faţă de anul trecut, a declarat agenţiei MEDIAFAX preşedintele Asociaţiei Producătorilor…

[...]