Pierderi GM

General Motors a înregistrat un profit net de numai 62 milioane de dolari în primul trimestru, comparativ cu 602 milioane de dolari în perioada similară a anului 2006, pe fondul pierderilor…

[...]
Mitsubishi Evo X

Incredibilul model inspirat direct din raliuri promite să ducă numele pe care-l poartă pe culmi şi mai înalte, depăşind performanţa tuturor predecesorilor.

[...]
Premii internaţionale

Producătorul italian a primit acest premiu de la Great Place to Work Institute, la 4 ani după ce a câştigat acelaşi titlu în Italia.

[...]
Fiat Linea

Lansată în premieră mondială în octombrie 2006, Fiat Linea şi-a făcut debutul pe pieţele auto din Europa.

[...]
Toyota Corolla Verso Facelift

Toyota a efectuat un facelift la monovolumul său de clasă compactă, noua Corolla Verso fiind acum mai ecologică şi mai confortabilă.

[...]
VW face profit în primul trimestru

Divizia de vehicule Volkswagen a revenit pe profit în primul trimestru al anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în urma măsurilor de restructurare, transmite Reuters.

[...]
Sondaj Chevrolet

Chevrolet a prezentat în Aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la New York, trei variante de citadine. Acum apelează la public pentru a hotârî care dintre ele va intra în producţia de serie.

[...]
Toyota minicar la Frankfurt 2007

Toyota anunţă lansarea unui nou model urban cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.

[...]
Chrysler Aspen şi Dodge Durango Hybrid din 2008

Modelele Aspen de la Chrysler şi Durango de la Dodge vor dispune din 2008 de motorizarea 5,7 Hemi, în variantă hibridă.

[...]
Motorizare nouă VW

Datorită succesului propulsorului dublu supraalimentat 1,4 TSI, inginerii VW s-au gândit să îi ofere acestuia un "frăţior" mai economic.

[...]