Suzuki - Rechemare in service

Fabricantul japonez cheamă în service-uri peste 40.000 de modele SX4 vândute în Europa.

[...]
Chevrolet Beat, Groove şi Trax - concepte

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de deplasare prin marile metropole ale lumii, Chevrolet aduce la Salonul Auto de la New York trei concept de mici dimensiuni: Beat, Groove şi Trax.

[...]
Infiniti EX Concept

Noul concept Infiniti EX îşi face debutul mondial cu ocazia Salonului Auto de la New York. Conceptul propune un design convervator, păstrând liniile şi formele modelelor actuale.

[...]
New Subaru Impreza

Producătorul japonez a dat publicităţii primele poze cu noua generaţie Impreza, disponibilă acum în două versiuni de caroserie.

[...]
Subaru Tribeca - Facelift

Subaru a efectuat primul facelift la modelul B9 Tribeca, noua versiune urmând a fi expusă la Salonul Auto de la New York.

[...]
Ford - Motorizări noi

Ford a lansat noul său model 2008 Crown Victoria Police Interceptor, ce va putea rula şi cu alcool etilic E85.

[...]
Renault Clio - Rechemare in service

Compania franceză este nevoită să aducă în atelierele sale un număr foarte mare de Clio-uri, ca urmare a unei probleme la mecanismul de închidere al capotei.

[...]
Renault Mahindra

Oficialii Mahindra-Renault au declarat că, la nevoie, pot mări volumul de maşini asamblate în fabrica din India cu până la 50%.

[...]
Hyundai Genesis Sports Sedan Concept

Hyundai va prezenta în premieră mondială noul său concept Genesis Premium Sports Sedan cu ocazia Salonului Auto de la New York, care debutează pe 4 aprilie.

[...]
Combustibili alternativi

Preşedinţii celor mai puternice branduri auto americane, Chrysler, Ford şi GM, s-au întâlnit cu George W. Bush pe tema combustibililor alternativi.

[...]