HAMANN Lamborghini Gallardo „Victory“

Pentru cei care cred că pentru un Gallardo nu mai este loc de modificări şi îmbunătăţiri, cei de la HAMANN au prezentat la Frankfurt un nou body kit, denumit Victory.

[...]
Audi R8 buşit

Unul dintre cele mai frumoase modele de la Audi, R8 are parte de un accident produs în capitala Rusiei.

[...]
Artega GT

Artega GT, creată de Henrik Fisker, a fost centrul de atracţie a Salonului Auto de la Geneva din primăvara acestui an, fiind prezentată pentru prima oară în cadrul evenimentului elveţian.

[...]
Vânzările Dacia au crescut la nivel mondial

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primele opt luni, faţă de intervalul similar al anului trecut, cu 13,8%, la 151.141 de unităţi, a anunţat constructorul francez Renault,…

[...]
Skoda Fabia GreenLine

Conform ultimelor tendinţe din domeniul auto, marca cehă Skoda a lansat, la Salonul Auto de la Frankfurt, vesiuni ecologice ale modelelor sale.

[...]
Novitec Rosso Ferrari 599 GTB

Una din cele mai interesante apariţii pe scena Salonului Auto de la Frankfurt este Ferrari 599 GTB, modificat şi îmbunătăţit de tunerul Novitec.

[...]
BMW - cel mai mare producător premium

În luna august, BMW reiese ca fiind cel mai prolific producător de maşini premium, cu aproximativ 100.000 de unităţi vândute, depăşindu-şi rivalii Audi şi Mercedes.

[...]
Hyundai i30 Crossover Wagon

Constructorul coreean de automobile îşi îmbogăţeşte gama compactă cu versiunea break a modelului său i30.

[...]
Mercedes SLR by Project Kahn

Dacă îţi permiţi un Mercedes SLR, te poţi considera un favorit al sorţii. Dar de ce să te opreşti la un SLR de serie?...

[...]
Lansarea unui nou model mini de la Fiat

Fiat are în vedere construirea unui nou automobil din clasa mini, acesta fiind unul dintre noile modele prevăzute pentru producţie în perioada următoare, transmite Reuters.

[...]