Bentley Continental GTC Birkin Edition

Spre deosebire de marea majoritate a tunerilor, cei de la MTM au ales ca pentru Bentley Continental GTC Birkin Edition să nu aducă modificări exteriorului, ci propulsorului W12 de 6 litri.

[...]
Hamann Flash

Sarabanda lansărilor Hamann la Salonul Auto de la Frankfurt continuă cu Flash, un bodykit şi nu numai, pentru BMW X5.

[...]
Opel Vectra

Opel şi sora sa Vauxhall au de gând să renunţe la actualul nume Vectra în favoarea lui Isignia, denumirea unui concept exclusiv prezentat acum patru ani. Primele poze cu interiorul.

[...]
Hulme Supercar

Surprizele vin de unde te aştepţi mai puţin. Iar de acestă dată ele vin din Noua Zeelendă.

[...]
Le Mansory Continental GTC

Bentley Continental GTC este un adevărat pachebot decapotabil, care este şi mai mult scos în evidenţă de kitul Le Mansory. Noi poze cu detaliile care fac din această maşină un automobil…

[...]
MINI mini

MINI ar putea produce în viitorul apropiat un autovehicul mai mic decât actuala generaţie One, unul care să se apropie mai mult de originalul model care a dus la apariţia mărcii.

[...]
Guşă, Cozmin Guşă
Articol apărut în revista ProMotor Articol aparut în revista ProMotor
Guşă, Cozmin Guşă

Un lider autoexclus din conjuraţiile puturoase ale partidelor principale este îndrăgostit de maşini harnice, nu însă neapărat scumpe. Şi pentru a se delimita ferm de lifestyle-ul hollywoodian…

[...]
HAMANN Thunder

Ultima creaţie a celor de la Hamann, Thunder, a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Echipat cu un motor V10 de 560 CP, Thunder atinge 100 de km/h în 4,3 secunde.

[...]
Toyota Prius - reclamă

Acest video aduce o altă perspectivă utilităţii lui Toyota Prius, datorită silenţiozităţii de care dă dovadă motorul electric, dar şi (dez)avantajele telefonului de bord.

[...]
Lamborghini Gallardo Superleggera vs Ducati 1098

Rivalitatea dintre maşini şi motociclete este bine cunoscută şi apreciată de o mare parte dintre amatorii de senzaţii tari. Duelul unui Lamborghini Gallardo Superleggera cu un Ducati 1098…

[...]