Holden Epica - Lansare

GM începe comercializarea în Australlia a sedanului său de clasă medie sub marca Holden, punând la dispoziţia clienţilor pentru început doar versiunile pe benzină.

[...]
Mişcări în economia auto

Porsche a lansat o ofertă de preluare care subevaluează Volkswagen, după ce şi-a majorat participaţia cu drept de vot a peste 30%.

[...]
Skoda Octavia 2 - 500.000

Aceasta este numărul de Skoda Octavia 2 asamblate de la începutul producţiei în primăvara lui 2004.

[...]
PSA - Disponibilizări de personal

Grupul francez ce conţine mărcile Peugeot şi Citroen este nevoit să facă anul acesta concedieri în masă ca urmare a diminuării profitului.

[...]
Maşinile creatorilor de modă
Articol apărut în revista ProMotor Articol aparut în revista ProMotor
Maşinile creatorilor de modă

Cinci trend setteri indigeni rulează pe carosabil în pas de catwalk la bordul unor exemplare asortate colecţiilor vestimentare proprii.

[...]
Renault Twingo - Startul producţiei

Renault a dotat fabrica sa de la Novo Mesto cu tehnologii şi secţii noi pentru a începe producţia celei de a doua generaţii Twingo.

[...]
Dacia a vîndut 63.400 de vehicule Logan

Vânzările de automobile Logan au totalizat, în primele trei luni ale anului, 63.400 de vehicule la nivel mondial, în creştere cu 18% comparativ cu perioada similară a anului 2006.

[...]
Lansare Kia cee'd

Kia România a introdus pe piaţa românească modelul său de clasă compactă printr-un eveniment orginal la hotelul Iaki din Mamaia.

[...]
Kia ceed - lansare naţională

Kia România a introdus pe piaţa românească modelul său de clasă compactă printr-un eveniment orginal de lansare, la hotelul Iaki din Mamaia, în 26-27 aprilie.

[...]
Ceas de lux - Pagani Zonda F Stopwatch

Constructorul de maşini exotice Pagani a semnat un parteneriat cu fabricantul elveţian de ceasuri Cvstos. Rezulatul este primul ceas al firmei Pagani.

[...]